www.casoc.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastră pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Vă rugăm să citiți modul în care www.casoc.ro prelucrează datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmați acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele Dumneavoastră pot fi oricând șterse urmând instrucțiunile din document.

 

Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

sigla iarna

Meteo: 2013/2014 – cea mai rece iarnă din ultimii 100 de ani - The Money Channel - 20 septembrie 2013

Ciarna greaele mai multe agenții meteorologice occidentale anunță o iarnă extrem de severă în Europa și nu exclud ca iarna care vine să fie cea mai grea de la începutul secolului XX.Meteorologii occidentali confirmă previziunile publicate în urmă cu puțin timp de cei ruși.

Informațile contrazic previziunile privind încălzirea globală, relatează canalul de televiziune Russia Today.

Cunoscutul expert german Dominik Jung a declarat că temperaturile cele mai scăzut se așteaptă în lunile ianuarie și februarie 2014. Această previziune este confirmată de datele Serviciului Național de Meteorologie din Germania. Ciclul de ierni reci, care durează deja de cinci ani, își va atinge apogeul. Experții germani cred că iarna se va întinde și în luna martie, iat primăvara nu va veni în Europa nu mai devreme de aprilie.

Joe Bastardi, specialist la AccuWeather, spune că iarna grea este anunțată de activitatea solară scăzută, dar și de oscilația negativă din nordul Oceanului Atlantic. Un fenomen asemănător s-a înregistrat la începutul anilor 1950, când multe țări europene au scăpat de ger abia pe la mijlocul primăverii.

Iarna a venit deja în nordul Europei. Căderi masive de zăpadă au generat probleme în Norvegia. Autoritățile au fost luate pe nepregătite și traficul a fost perturbat.

 

The Money Channel - 20 septembrie 2013

cititi aici articolul original

 

Plata cotei de 0,5% se face in contuL:

RAIFFEISEN BANK SMB:
RO46RZBR0000060003334134

ELIGIBILITATECOTA05

Linkuri utile

obiectewww.cmc.org.ro - Casa de Meserii a Constructorilor

www.fed-psc.ro - Federatia patronatelor societatilor din constructii

www.psc.ro - Patronatul Societatilor din Constructii

www.pptt.ro - Patronatul producatorilor de tamplarie termoizolanta din Romania

www.uniunearestauratorilor.org - Uniunea nationala a restauratorilor de monumente istorice

www.fgs.ro - Federatia Generala a Sindicatelor Familia

www.paritarian-funds-construction.eu - Paritarian Social Funds in the Construction Industry

 

We have 35 guests and no members online