www.casoc.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastră pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Vă rugăm să citiți modul în care www.casoc.ro prelucrează datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmați acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele Dumneavoastră pot fi oricând șterse urmând instrucțiunile din document.

 

Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

sigla iarna

  • Ziua Constructorului
  • Dataeveniment
  • Slide3

Obiect activitate

safety helmet 150913 1280Potrivit art.3 alin.(1) din Legea 215/1997 CASA SOCIALA A CONSTRUCTORILOR are ca obiect principal de activitate asigurarea protectiei salariatilor din ramura de constructii si producere a materialelor de constructii în perioada întreruperii lucrului datorita conditiilor meteorologice nefavorabile (01 noiembrie - 31 martie).

Principalele activitati din ramura de constructii sunt nominalizate in Anexa nr. 1 a  statutului Casei Sociale a Constructorilor.

Prin activitati de de producere a materialelor de constructii se inteleg activitatile de productie, precum si activitatile asimilate acestora, nominalizate in Anexa nr. 2 a  statutului Casei Sociale a Constructorilor.

Agentii economici membri ai CASEI SOCIALE, vor stabili numarul de salariati membri care beneficiaza de indemnizatie precum si durata intreruperii activitatii in timpul perioadei legale in functie de situatiile concrete, de conditiile meteorologice existente, de mijloacele tehnice.

Linkuri utile

obiectewww.cmc.org.ro - Casa de Meserii a Constructorilor

www.federatiaconstructorilor.ro- Federatia patronatelor societatilor din constructii

www.psc.ro - Patronatul Societatilor din Constructii

www.pptt.ro - Patronatul producatorilor de tamplarie termoizolanta din Romania

www.uniunearestauratorilor.org - Uniunea nationala a restauratorilor de monumente istorice

www.fgs.ro - Federatia Generala a Sindicatelor Familia

www.paritarian-funds-construction.eu - Paritarian Social Funds in the Construction Industry

 

ELIGIBILITATECOTA05

We have 12 guests and no members online